BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Thursday, February 13, 2014

DaH MaSuK BuLaN FeBuaRi PuN.....


Salam.......................





kejap jer dah bulan febuari......ish..bile nak rajin hupdate nie...uwaaaaa....tak boleh jadi nie....bulan januari cume ade 1 entry jer...uwaaaaa.....semakin lame semakin malas ker?uwaaaa....tak suke...tak suke cam gini...entry yang nak di share dalam nie punyerla banyak,tapi asyikkklaaaaa kelaut jer...haish...

Sebenarnyer bukan malas cume bile semakin banyak hari nie semakinla tak tahu nak buat hape....nak duduk lame ngadap depan laptop rase macam penat....yerla....lenugh my belakang badan nie...dekat ofc 1 hari dah duduk jerkan...jadi bile dah dekat rumah nampak jer katil,memang nak terus baring jerlakan...hikhikhik...kalau dulu boleh gak update sambil menirap atas katil..now...nak menirap tak boleh...sian yang didalam...hehehehe...doakan yer kengkawan semoga semuanyer selamat dan dipermudahkan segalanya oleh Allah...aminnnn....now dan 27 weeks...

takde nak cite panjang pun....cume sambil2 duduk depan tv nie terus terajin bukak laptop...Alhamdulillah semakin bersemangat nak hupdate untuk ctdihati.....oh..baru teringat bulan febuary nie besday en hubby....uwaaaa....semakin stress fikiran nak carikan present ape yang special untuk en hubby...errrmmmm..baju ker?kasut ker?wallet ker?perfeum ker?ishhh...tak dapat bayangan langsung nak bagi haperkan....takperla kang kite tanyer die yer...die nak present apekan....wahhh....kut en hubby bace entry nie,kompem berbunge2 ceria diekan....takperla...untuk kite, tak time besday pun selalu sangat die belikan ape2 untuk kite...jadi takperla kali nie kite manjerka die...hukhukhuk....terbatuk aku dibuatnyer...hehehehe