BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Thursday, March 20, 2014

NaK TeNGoK RuPa aKu TiMe PReGNaNT.....


Salam................


Hehehehe....lawakla kawan2 aku nie...siap wasap2 bagai nak tengok rupe aku time pregnant macam mane....hehehehe....macam2 betul...aku tetap maintain coooomeel macam selalu...hahahaha....perasankan...tak caye meh tengok sini....

comel tak kak ton????hahahahaha

time pregnant nie jarang2 sangat pulak aku nak bergamba...rase macam takde jer gambo aku time pregnant nie.....nantila aku chek dalam hp...hehehehe...tapi untuk tidak menghampekan....meh aku share 1 gambo jugak...hehehe




2 ulasan:

hazlina azmi said...[Reply To Comment]

semoga selamat menjadi ibu ye....jln2 blogwalking
jemput follow blog i ye
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@hazlina azmi
tq sebab sudi jalan dekat sini...ok..nanti kite dtg sane pulak yer...