BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Thursday, August 9, 2012

BeRTeMu RaKaN BLoGGeR...

Salam..............


Sabtu minggu lepas,dah nak dekat waktu berbuke sempat jugak aku merayap pegi jumpe kak Ana Suzana  kenalan dari laman blogger...hehehehe...First time jumpe...hikhikhik...memalu jugak nak jumpe sbenanyer...yerla kak Ana Suzana tue blogger glemer...tak macam aku(Blogger tahap2 hingusan jer)...hukhukhuk
(sambil tutup muke dgn tangan)....

Tujuan yang lain sambil nak collect kek karemel hasil tangan kak ana yang sangat2 sedapppp tue...selalu nampak die post gamba kek tue dekat fb jer...dan selalu2 jugaklah aku komen2 dekat fb die..last2 sajer jerla usik konon mintak die buatkan...ruper2nyer....kak Ana Suzana memang pemurah hati orgnyer...heheheh....terime kaseh yer kak...dahla pemurah, pastu ramah pulak orgnyer...hehehehe..kembangla tue kak kene puji...hehehehehe


sedap dan sejuk jer bile masuk dalam tekak....

panjang umur kite jumpe lagi yer kak...hahahaha....
pastu buatkan lagi yer kak..hahahaha

okla...selamat berpuase yer......

3 ulasan:

Yana Aina said...[Reply To Comment]

mengiurkan jerk .. hehe

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Yana Aina
hahahahha...puase tak hari nie?hehehehehe

Ana Suzana said...[Reply To Comment]

Amboiii.. Kasi duit raya dulu baru akak bg lg.. Kikiki..