BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Monday, June 3, 2013

16 HaRi LaGi BaKi CuTi....SoB...SoB..SoB...


Salam.................



Oh...sangat2 terkezut bile sedar2 jer baki cuti kite dah tinggal 16 hari....uwaaaaaaaaaa.....sape yang perhabis  cuti kiter nie...uwaaaaaaaaaa...tiba2 jadi macam tak percaye pulak bile tengok baki cuti tinggal segitu...uwaaa...ala...buat2 luperla tue padehal diri sendiri yang asyik nak coti2 jer....

Macam tahun2 lepas,kite selalu start cuti2 bile dah masuk bulan 5...so..sampai raya selalu cuti masih lagi berbaki 18 or 19 hari...jadi bile baki cuti banyak lagi tue,kadang2 bile akhir tahun daku jadi tidak sedar diri untuk menghabiskannye...maklumlah bile dah akhir tahun selalu banyak betul agendanyer....tue yang syiok tue...pastu tak habis boleh forwrd untuk tahun depan dan simpan sikit buat pencen...

Nie bile tengok baki cuti tinggal 16 hari,mahu raya nie aku ambik cuti 2 hari jer...erm..erm...dah pakat2 dengan hubby raye nie kite nak ambik cuti 2 hari sebelum raya....InsyaAllah raya hari khamiskan....ish..ish...ramadhan pun tak lagi dah sebuk nak cite pasal raya...uish..pikiran singkat betulla niekan....

3 ulasan:

sweet tooth said...[Reply To Comment]

Eh, 16 hari banyak lagi tu... berapa entitlement setahun? i selalu perabis cuti...kalo carry fwd pun, paling banyak 2 hari jer... heheheh (nampak nau malas nk keje...asik nk cuti je i nih).

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@sweet tooth
samerla kite kdng2 mcm malas gak walaupun pd hakikatnyer sgt2 rajin...hehehhehe...1 thn 20 hari kite cuti

Umaira Umar said...[Reply To Comment]

sama la...sy pon 16 hari lagi baki cuti sehingga hari ini. raya nanti saya tak cuti..sbb thn ni turn belah family saya. raya kat KL jer...