BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Thursday, August 22, 2013

MuNTaH-MuNTaH vs DeMaM.......


Salam Lebaran.....




Baru lega dan kuat...Alhamdulillah...baru boleh nak bangun-bangun....baru boleh nak makan-makan...baru boleh nak tengok2 tv...baru boleh nak solat berdiri tegak...baru boleh nak jalan-jalan dalam rumah...kalau idak...asyik muntah jer...start kat ofc lagi aku dah muntah...otw nak balik dari kerje pun siap berhenti tepi jalan lagi...ape nak buat asyik nak muntah jer...sampai rumah mak jer terus muntah lagi...malam-malam pegi open house rumah kawan pun siap muntah-muntah lagi...ohh...tak pernah tau kite rase cam gini...penangan raye betul-betul hebat nie yer...hehehehe

hari nie aku cuti...tak pergi klinik pun...cume malam tadi en hubby ade belikan ubat demam dan muntah2...yerla dari petang semalam asyikla muntah-muntah jer...masuk makanan sikit jer mesti terus keluar balik...badan pun dah lembik...malam tadi pun pukul 3 pagi pun aku muntah lagi....alohai...rugi tau nikmat makan laksa malam tadi sebab tak berape nak lame dalam perut aku...haish...sian daku...

pagi-pagi bangun tido terus rase tak larat...ohh..ruper2nyer dapat pakage demam sekali...siankan...agaknyer banyak sangat makan rendang mase raye tue kot....kuikuikui....now...Alhamdulillah...walaupun makan tak berape nak lalu lagi,tapi yang penting aku boleh jalan-jalan dalam rumah...siap jemur baju lagi...tue tande kiter dah hampir nak cergas...syukur....

tq en hubby...time makan ubat pun siap kene suap lagi...kot tak...jangan harapler aku nak makan ubat...akukan jenis peeenaakut nak makan2 ubat bagai...haish..harap badan jer besau...tapi nak makan ubat punyerla payah....hehehehe...ok selamat dan selamat yer uolls semua...





5 ulasan:

Chot said...[Reply To Comment]

Put poisoning ke? Minum air msk byk2 k?

akmaL said...[Reply To Comment]

semoga cepat sembuh ya :)

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Chot
tq tau...doakan mudah2an itu sign akak pregnant...doakan yer...

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Chot
tq tau...doakan mudah2an itu sign akak pregnant...doakan yer...

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Chot
tq tau...doakan mudah2an itu sign akak pregnant...doakan yer...