BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Sunday, August 18, 2013

PaSRaHH....!!! MuSiM RaYa NaIK 4 KG...!!!


Salam Lebaran.....


semalam aku timbang....sekalinyer..nah ko...naik 4 kg dalam 2 minggu nie....uwaaaa.....!!!..bukan main cepat ko naik yer...punyerla ku bersusah payah nak menurunkannyer....biler nak naik bukan berdesup jer kokan...ngeeeee...tensyen betul tau cam gini...



hari tue dah elok molek jer aku dapat lost sebanyak 9kg..masuk jer musim raye nah ambik ko..!!! terus naik 4 kg...tapi memang pun aku cengkelat2 pun mase raye nie...takde dah nak shake2 bagai....semuenyer aku bedal jer....raye pertame jer aku ulang alik dapur bedal ketupat with sambal tahun...sambal tahun versi mak mertua akukan memang super duper tau...sangat2 laaazattt....sebab tue aku sanggup ulang alik kedapur makan dan makan jer...gilalakan kalau ko tabah jer nengok orang lain makan,dan ko tak makankan...


cer uolls tengok...hebatkan sambal tahun tue...aish..rase die memang mengancam habis...walaupun pedas still ko mesti nak ulang lagi makan...

now....aku kene istiqomah balik dalam diet aku...rugii wooo...dah elok molek jer dapat lost banyak...perjuangan harus diteruskan...jangan hanyer hangat-hangat tahik ayam...sian ayam2 pun turut terkene tempiasnyer...kikikiki...

ok...esok nak start balik puase dan bershake...ok...selamat berdiet kembali...hehehehe...

10 ulasan:

akmaL said...[Reply To Comment]

nampak sodap je tu..kalau sy pon habis sy makan ni..hehe :)

Chot said...[Reply To Comment]

haihh...tanjat tadi keluar lagu raya tu.. meriah!

Sambal taun tu ye....nak sikit boleh?



Puan Awin said...[Reply To Comment]

thanx masak mee goreng untuk kami....

Sayangku Zie said...[Reply To Comment]

heheh memang kompom naik... me pun sama lahh

sweet tooth said...[Reply To Comment]

Serious...mmg cepat naik...nangis tgk penimbang tu... huhuhuhu

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@akmaL
akmal....sedap memang sedap mal..bile nak makan luper berat pun bertambah2 mal...ekekekekeke

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Chot
hehehehe...mari datang rumah akak nanti akak kasi...hehehehe...

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Puan Awin
sedap tak mee goreng akaka buat tue....

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Sayangku Zie
ngeeee...nak tururn punyerla susah..bile nak naik..bukan main senag jerrkan...ngeeee...sabau jerla....

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@sweet tooth
bukan nangis lagi siap tahap meraungla pendek kate...hehehehehe