BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Saturday, November 1, 2014

aLHaMDuLiLLaH....FaTeH 6 MoNTH...Tq Allah....


Salam...................


Laaame gile tak berupdate....hukhuk...biaserla....kengkangan masekan...mane nak mengemas rumah...mane nak melipat baju...nak memasak lagi(selalu en hubby yg masak pun...tq laling)...serbe serbi rase tak cukup mase je...padehal anak baru sorang jerkan...hikhik..

uolls sihat ker...??rindu giler nak borak2 dekat sini...insyaAllah sikit2 kite hupdate yer...alhamdulillah fateh dah 6bulan 7hari...syukur...die dah pandai meniarap...gelak2...pastu jerit2...aaaaaaaa........pastu babababababa....iikkkkkkk.....pastu pandai dah panggil uuumiiiiii...ekekekeke...tu aku tipu jerla...biaserla fateh niekan kalau dekat rumah die tak nampak muke umi die yg shomel jer mesti menangis....kadang2 dgn abi die pun die taknak....tetap jugak die nak umi..umi..umi....alahai fateh umikan...hikhik...jeles jer en hubby biler fateh over sgt nak dgn umi die....


fateh suke buat kembung pipi...tu tiru gaye aaron aziz katenyer....hikhik....

Hahahaha....asyik aaron aziz jerkan umi kamu nie fateh....semoga anak umi & abi terus membesar sebagai seorang anak yang soleh dan mukmin....aminnnn


aku publistkan aje entry yg dahhh laaame sangat aku peram....hehehehe...layankan jerla....

3 ulasan:

Annie De Yantie said...[Reply To Comment]

dONE follow your blog..nice blog..
http://annie7779.blogspot.com

Nur Zayyani Liman said...[Reply To Comment]

Cute fateh ni..
Moga jadi anak yg soleh ya..

mardiana abu darin said...[Reply To Comment]

Bila dah ada anak...schedule pun jadi padat....normal tu...mula2 rs semua x sempat nak buat...lama2 blh manage dah....salam peluk cium utk si comel fateh