BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Wednesday, August 13, 2014

MiSS U FaTeH.....MuaHH...MuaHH...MuaHH...

Salam..................


Alhamdulillah....dah dekat 2 minggu aku masuk kerje...rutin setiap pagi pun dah berbeza dulu dan kini...kikiki...dulu bangun jer pagi2 pikir untuk diri sendiri jer...lepas mandi dan solat subuh boleh lagi bersantai2 berlepak2 atas katil siap terlelap2 kejap...dekat2 pukul 7 pagi baru siap2 nak pegi ofc...now...bangun pagi kene awal sikit...sebelum nak bangun kene bfkan fateh dulu bagi die lena2 kejap sambil umi die nak pegi mandi....kot dah terjage pun fateh sangat behave...tak menangis pun die, siap pakej senyum2 lagi...sangat bagus anak soleh umi nie...

mucuk..mucuk..acam..acam...now saye masih lagi full bf umi saye...
saye dah pandai tido dalam buai dah....hehehe

Sebenarnyer hari2 rinduuuu sangat dekat fateh bile dah dekat ofc nie, rasee nak cepat balik jer....rase laaamee sangat bile dekat ofc nie...sikit2 tengok jam...sikit2 bukak hp tengok gambo fateh...cium2 fateh dalam hp pun jadilah buat hilang sikit rase rindu...alhamdulillah...now fateh masil lagi fully bf....tak tahu nak cakap ape...cume nak cakap.....umi die rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sangat...sangat...sangat dekat fateh...rinnnddduuuuuuuuuuu

nie umo saye 1 month.....

10 ulasan:

clover said...[Reply To Comment]

Kite xjumpe lagi fateh ni..bile la berkesempatan ni kan

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@clover
mari
marilah....jumpe fateh...

yong norliza said...[Reply To Comment]

comelnya dia :)

call me ziana said...[Reply To Comment]

comeyny hihi..

Cik G singgah :)

farwizah darwisha said...[Reply To Comment]

comelnya baby...rindu nak ada bby...

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@yong norliza\
shomel macam umi die jugakkan....kikikiki

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@call me ziana
maseh yer cakap kite comel...kikikiki

Abie Shidah Ad said...[Reply To Comment]

Salam sis. Comel sgt anak u. Harap masih blom terlambat utk ucap "Congrats for the arrival of ur lil bundle of joy" yer. :). Jemput jenguk blog i yer. :).

cikpuanfairul said...[Reply To Comment]

assalamualaikum fateh....jom ajak mummy awak singgah blog auntie..leh kenal ngan anak auntie..ehhehehehehe

shalimar yusof said...[Reply To Comment]

ASSALamualaikum Fateh n uminyee..Aunty NS singgah n follow blog umi Fateh yeaa