BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Friday, June 29, 2012

eNTry BeBaS(My NePHeW)...........

Salam.............


nenek (mak akula tue) with faez.....

tadi saje aku belek2 gambo dalam aku punyer hard disk....banyak giler album dalam tue...nak delet rase sayang sebab semue gambo2 tue ade sejarah memorinye sendiri...dan belek punyer belek,ruper2nyer ade album yang aku belum sempat lagi nak tengok...hahaha..sengal jer...padehal gambo tue tahun lepas punyer,  tapi still simpan baik jer dalam aku punyer hard disk...hahaha...almaklumlah busykan...tue yang tak nyempat2 nak tengok..kahkahkah...macamlah busy sgt...uwekkk....

suker sangat tengok gelagat anak buah aku yang sorang nie....mase nie umurnyer 5 tahun...kalau tengok die mesti nak picit2 jer pipinyer yg embem tue...Ahamad Fai'zul Munir his name...comel tau die..samer comel macam aku...kahkahkah...


embem cam makciknyer jgk..kan..kan..kan

cer tgk pipinyer....??hehhee



2 ulasan:

Cik Rongoks said...[Reply To Comment]

comel ! ^^
geram tgk pipi dia .

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

Cik Rongoks ; hehehee...same comel mcm makciknyer juge...hikhikhik..