BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Wednesday, December 19, 2012

DuRiaN CRePe LaGi.....

Salam...............


Akhirnya aku telah kembali disini setelah sekian lame aku menyepikan diri....hehehehe....kepade semue kengkawan yang tertunggu2 entry baru dari aku, terime kasih aku ucapkan....terharu bercampur sebak sebab ade jugak orang sudi nak jenguk dekat sini...sayang uols ketat2....

lepas nie kene raaaajiinnn update blog...sebab banyak betul entry nak kene qada' kali nie...takper2...slow..slow yer...



buat kengkawan yang sudi oder durian crepe dekat aku tue,aku ucapkan terime kasih...Alhamdulillah tak putus2 rezki yang Allah beri pade aku...walaupun kadang2 rase macam tak cukup tangan dan kaki jer nak buat...hehehehe...kadang2 tue sampai terpakse holdkan oder sebab banyak sangat....yerla...siang aku keje...balik kejer kene jugak jage perut suami...crepe...crepe jugak tanggungjawab sebagai seorang isteri jangan luper....pesan mak aku selalu...tq mak muuaahhh...!!

setiap malam paling banyak pun aku mampu buat dalam 15 - 17 bekas jer....lebih dari tue memang terpakse aku hold....ikutkan memang banyak nak oder...tapi aku jer yang tak sanggup...yerla...tiap2 malam kene tido pukul 2...huarghh...amat mengantuk sekali biler pepagi nak pegi kerje...maklumlah kurang tido dan rehat...siankan...tapi tuela...penat2 pun aku tetap enjoy buat dc nie...sebab ape enjoy...??hanyer orang yang same nasib macam aku jer akan faham....hehehehe...so...bak kate suami aku....die seronok tengok aku macam nie...sebab mesti kompem2 aku tak rase sunyi sebab rase sunyi aku tue, aku dah isi dengan kesibukan aku buat dc....terime kasih Ya Allah atas rezki ini....

meh sini tengok durian crepe aku.....hehehehe...

saje wat clour2.....

sebahagian yang DC yang memenuhi frezer....

pernah satu hari tue terover ambik oder....aaajjaaabbb nak siapkan...huhuhuhu
 nasib baik ade my nephew 'fizah'...tq yang..kang kite banje nasi ayam gemas yer...!!

Alhamdulillah...rezki yang Allah beri...terime kasih Ya Allah.....

Dan harge untuk DC aku jual murah jer.....1 pack RM8/6 Ketul.....

2 ulasan:

Cik Awin said...[Reply To Comment]

sedap2....incik tunang suka sgt...ritu beli, dia mkn sorang...sampai demam2 kak, over makan doyan ;)

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Cik Awin
tq tau cik awim....hehehehehe