BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Wednesday, December 5, 2012

DuRiaN CRePe SPeCiaL DaN oDeR...TQ.....







Salam..........


Dah masuk 3 minggu nie kalau uols nak tahu, telah menjadi rutin setiap hari aku mesti kene buat kueh durian crepe untuk kengkawan yang telah sudi mengoder 'dc' dekat aku...maceh yer kengkawan....malam nie aku free dari menggoyang inul didapur...hikhikhik...lagipun en hubby suh aku rehat malam nie..sian agaknyer die tengok aku setiap malam assyyikkla dekat dapur jer...

penat tue memangla penat...tapi aku puas hati...enjoy sangat2 bile setiap hari dok ngadap dc nie...paling best sebab aku adelah penggemar tegar kepade buah durian...heheheheh...dan sebab lain pulak...setiap kali aku buat dc nie,setiap kali tue jugaklah hubby aku mesti makan...tak jemu2 die...untuk kengkawan yang nak oder nombor telefon aku letak dekat bawah entry nie nanti...


koleksi durian crepeku....hehehehe

ready to delivery.....heheheh

walawe my dc......
berkaler2 my dc....hehehehe


note : -


kepade kengkawan yang ingin nak mengoder 'Durian Crepe' bolehlah sms,call ataupun whatsapp di talian 019-3432313....
1 bekas aku jual dengan harge RM8 untuk 6 ketul....tq....

5 ulasan:

Umaira Umar said...[Reply To Comment]

rajinnye awk menjual...sy buat utk makan sendiri jer...

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Umaira Umar
Alhamdulillah....saje jer suker2...hikhikhihk

Anonymous said...[Reply To Comment]

eee cm best je.cam nk try...tp dlm pntng lg...lepas pntng nanti nk order ngn akk la;)

Anonymous said...[Reply To Comment]

eee teringinnyer nk mkn....

zue_ra said...[Reply To Comment]

Terbaik...