BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Thursday, April 3, 2014

CoNToH RoCKeR BaBy BuaTKu GeRaM.....

Salam.............


Cantik sangatla rocker untuk baby nie....untuk mak baby takde pulak jual yer....hehehehe...tapi seyesla memang geeeeerammm jer tengok...rase macam nak beli jer....aku rase macam perlu beli jer...rase macam perlu ade jer...itu kate akulakan...kalau hubby aku yang cakap mau die kate macam tak perlu...

takpe-takpe...nanti kite pujuk elok2 sampai die kate perlu beli yer....hehehehe...





cantik2kan.....geram jer tengok....

4 ulasan:

TeacherAzimah said...[Reply To Comment]

Akak pun dah aim nak beli 1 utk baby nnt hehehe

permatabiru said...[Reply To Comment]

a'ah..siyes cantikkk..ritu geram punya citer..mommy yg excited grab plygym dekat baby..kes mcm nie la..mcm cantik jer..mcm cantik jer..hehehe

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@TeacherAzimah
akak lagi 2weeks nak besalinkan dah yer kak...bestnyer...semoga selamat kak...

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@permatabiru
kut boleh utk mak baby yg pakai lagi syiok kot...hahahaha...kalah sianak nanti...