BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Friday, March 2, 2012

aKu MaKaN PiL 'aSiD FoLiC'.......

Hai...Hai...



selamat pagi jumaat.....entry tak habis disubuh hari....hehehe...boleh pulak pagi2 aku hupdate entry yer....asalnyer nak bangun buang air tecik jer...pastu jadi tak boleh nak lelap mato pulak...kehkehkeh....tapi biler dah mula taip mengantuk pulak....so..zzzzzzz lagi la tadi...bangun balik dah pukul 6...hehehhe..



saje aku nak cite pasal pil asid folic nie...aku pun baru tahu pasal ubat nie baru2 nie jer....siankan..ketinggalan flight betul aku....huh...ubat nie selalu kalau orang pregnant mesti makankan...dan kalau belum pregnant pun boleh makan jugak...so aku tryle makan...yang best sebab ubat nie tecik jer...so senang giler nak telan...kalau ubat nie besar macam panadol mahu seram eden nak telan...kehkehkeh...

now...aku banyak carik information pasal 'asid folic' nie...rate2 kate boleh makan walaupun belum lagi pregnant dan untuk persediaan kearah pregnant(teruje sangat2 makan pil nie..mudah2an ade rezki untuk kami)...ade jugak yang baru kawen terus makan pil nie....aduhh...asal aku baru tahu yer...eee..lemah betul aku nie...kenaperla aku tak tahu yer...senget betul.....



5 ulasan:

intan morsalin said...[Reply To Comment]

akak pon bru start mkn folic acid ni...hihihi...nak dptkan baby ke 3 plak

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

akak dah 2...saye 1 pun belum ade lagi kak...sob..sob...doakan utk saye yer kak..

Yana Aina said...[Reply To Comment]

sy pon baru ambil. selepas keguguran bln 3 ari tue. mntk2 ada rezeki lg. amin..

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

Yana Aina : mudah2an ade rezki tuk saye dan yana pasni...sgt teruje tgk anak2 kecil nie...aminnn

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]
This comment has been removed by the author.