BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Thursday, March 15, 2012

LaMe DaH TaK StORy PaSaL 'DiET'....

Hai...Hai.....




mood...asyik2 ler mengantuk jer....hahahahaha...cuti sekolah 1 minggu nie memang hagak2 best ler bagi aku...bestnyer sebab,hari2 aku dihantar pergi keje....hooreyyy...kene hantar tue pun sebab en hubby kene pegi kuliah mase cuti sekolah nie....so sekali lalulakan...hehehe...cuti sekolah nie, en hubby memang kene pegi kuliah sebab kene gantikan kelas2 yang mane tak cukup jam kreditnyer...lebih kurang camtuela...lagipun akhir bulan nie dah nak final exam so kene habiskan kelas...sian en hubby..takperla...sesuatu yg manis selalunya memerlukan pengorbanan..sabar yer en hubby....

lamer dah aku tak story2 pasal projek diet aku tue...Alhamdulillah buat mase nie projek diet aku masih lagi berjalan seperti biase...pendek kate sucses ler...kehkehkeh..dan 1 bulan nie aku belum lagi rase nak ingkar yer...hahaha....ikutkan rase hati nie, macam nak jer makan nasi(tapi maser tuela..sekarang takde pun rase nak pepah nasi)...berbalik pade citer diet aku yg baru secoet sucses tue...buat maser nie aku dah turun 7kg...ntah2 dah 8kg kot...hahahaha...diet yang agak2 melampau gitu...cumer bab exercise jer yg masih lagi belum nak beroperasi...maksud aku...bukanlah aku langsung tak exercise cume belum 'hard' lagi jer...hahahaha...exercise sangat2 perlu supaye badan kuat dan xde lagi lembik2(body mantop)...kikikikiki...


semalam aku buat pizza...3 keping ko aku buat pizza...nanti gambo dan resepi camner nak buat doh pizza aku hupdate yer...berjenis2 pizza aku buat semalam...pizza daging,pizza ayam dan pizza tuna...huh..ikutkan tekak aku nie,dah membare jer rasenyer hati aku nie nak bedal...tapi disebabkan projek diet aku tue tengah berjalan so cancel nak makan pizza...walaupun pizza tue adelah dari hasil air tangan aku,namun tidak jugak aku sentuh...hahahaha..ikutkan boleh jer makan sikit2...aku nie kang kalau makan sikit2 mahu jadi banyak..huahuaua..tak menyedo nak makan...so....tengokler mane ade aku engkarkan....so mudah2an aku akan sentiase sucses ler....wehuuuuuuuuuuu.....

2 ulasan:

kak ina kl said...[Reply To Comment]

salam ziarah..wah rajinnya berdiet..semuga mendapat saiz badan yang di idam-idamkan

akak dah lama dah khatam tenguk drama korea tu..skrg layan kat one hd astro pulak

nanti klu jejalan ke sabak bernam, sekinchan dan kuala selangor bolehlah terjah tempat jual kerepek tu

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

kak ina kl....
sajer jer kak diet2 nie..lagipun banyak baju yg dah tak muat...sedeh kak...hehehehe...
kalau nak pegi informe kak nanti saye tunjukkan tempatnyer.....maceh kak sudi jenguk blog sayer nie....hehehe