BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Wednesday, March 28, 2012

MuDaH2aN SoaLaN SeNaNG2 BeLaKa YeR........

Hai....Hai....


Hari nie en hubby masih lagi exam...hari nie paper bahasa arab...mudah2an soalan senangler untuk hari nie...jenuh jugak tengok en hubby dok selak2 nota bahasa arab malam tadi(ntah paham ker tak yg ditengoknyer tue...ekekekeke)...aku pun ikut samer selak2 jugak malam tadi...hehehehe...udah macam ketua pengawas jer aku malam tadi...haip..haip..haip...aku malam tadi...yerla aku nengok en hubby macam main2 jer biler belek2 nota tue....so...aperlagi..membebel macam mak2la aku malam tadi..haip..haip..jer malam tadi...soli yer laling....




en hubby selalu cakap....subjek bahasa arab nie memang agak susah sikit bagi die...agak2 susah sikitla nak paham...bukan tak faham tapi malasla nak faham ler tuekan..kan...kan...aku pun duk risau jugaklah...yerla malam tadi aku tengok en hubby macam tak berape nak mood jer biler study bahasa arab....bace2 jer pastu golek sane golek sini pastu terlelap..biler terlelap tue..aku haip...haip..haip..lagi ler..ekekekeke....tapi dalam takde2 mood tue aku nengok berselak2 ler jugak nota tue....harap2 dapat jawab hari nie...aminnn....gud luck laling.....

3 ulasan:

Zie said...[Reply To Comment]

Salam singgah wah masih study yer good luck

Zie said...[Reply To Comment]

Salam singgah wah masih study yer good luck

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

kak zie : bkn sayer kak yg smbung study tp en somi...aperpun maceh kak...