BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Saturday, May 5, 2012

aQiL RiFQi 1 YeaR.....

Hai...Hai....


Allah Selamatkan Kamu.....
Allah Selamatkan Kamu.....
Allah Selamatkan Kamu.....
Allah Selamatkan Aqil Rifqi...
Allah Selamatkan Kamu....

entry yang terlambat nak publist....hehehehe...1 Mei genaplah umur buah hati aku tue 1 tahun...hehehehe...buah hati...??hehehehe...(siler jangan jeles tau en hubby sebab saye dah ade buah hati yg baru)...yang sbenonyer buah hati aku tue kecik lagi...baru berumur 1 tahun...namenyer aqil rifqi...belum sunat pun lagi..kikikiki...so bolehler gomol2 itu budak dengan semangatnyer....ekekekeke....

minggu lepas besday budak tecik nie...mak n paknyer ade sikit besday party untuk budak tecik nie...aku n en hubby sponser kek red velvet yang sangat2 menjilat jari...ramai orang cakap kek velvet yang aku tempah tu sodap...ai..tue belum lagi aku yang buat...kalau aku yang buat mahu korang teringat2 kek aku tue biler makan...
majlis lepas isyak...ramai jugak tetamu yang datang...adik beradik aku pun datang jugak...ish..ish..pasal haper aku takde idea nie...aduh..tibe2 jer jadi jem...nie kes en hubby asyik2 masuk bilik jer...hish..kacau betullah...kan dah luper kejap....takperla aku masukkan gambo dulu yer...

menarikkan kek velvet nie..over dgn strawbery...

sejak letak gambo yg same...wakakakaka

tue die buah hati saye....hehehehe...mmuuaahhhhh....

besemangat sungguh nie mak & paknyer tiup lilin....
budak tecik tue sgt2 hokey tau malam tue...tapi lepas jer
potong kek terus die tidur....

saye perlulah aderkan....hehehehe...

menu malam tue..ayam,sotong dan ikan bakar pun hade....


walaupun budak tecik aka aqil firqi tue bukan anak aku...tapi aku tetap rase die macam anak aku jugak...uwaaaaaaaaaa......boleh tak cam gitu...kadang2 aku ter'over' tau jage die...harap2 mak n paknyer tak kecik hatila sebab aku selalu sebuk dan over giler bile dengan budak tecik tue....

mungkin sebab dah 1 rumah kot...so sayang pun lebih sikit dari yang lain.....bukan tak sayang yang lain...tapi dengan budak tecik nie memang ade kelainan sikit...kadang2 kalau jalan2 pegi mane2 nampak gift yang menarik untuk baby mesti nak beli...mane2 tempat jer mesti ingat die..nampak jer baju ke kasut ker...mesti ingat budak tecik nie....alolo....siankan aku...sebak sikit biler citer pasal nie....selalu en hubby ingatkan biler aku kadang2 selalu ter'over'.....sedih tau....

kadang2 time budak tecik nie balik rumah nenek blah maknyer...aku jadi sedeh sangat2...selalu tengok gambo2 die dalam hp(pengubat rindu lare)....kadang2 tu selalu citer2 dengan en hubby pasal gelagat2 die yang aku tak boleh luper(kes rindu ler tue)...kadang2 bergenang air mate bile ingat...errmm...tapi kadang2 baru teringat yang budak tecik tue bukan anak sayer....saye kene terime hakikat itu bukan anak saye...sob..sob..tapikan saye sayang die sangat2...sangat2 tau....bukan main2...

ah...giler...meleleh plak air mate nie....aduh...tak boleh tahan ler citer pasal anak2 nie...seyes tau...sedeh...rase macam tak boleh nak teruskan lagi...cume biler aqil rifqi dah besar nanti pastu die dapat plak bace blog aku nie...aku nak die tahu yang aku ngan somi aku sanyang giler2 dengan die...mmuaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...loooooooooovvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeee uuuuuuuuuuuu..........






2 ulasan:

Cik Awin said...[Reply To Comment]

akak ..kek tu nmpk sedap la...lg2 bila tgk buah yg tersusun kat ats nun...

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

cik awin : tue kek rd velvet namenyer....sedap tau sebab die over giler atasnyer dek penangan buah strawberi...nk tempah kak?kikki