BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Monday, May 7, 2012

MonDaY & BlueS....

Hai...Hai...





Selamat pagi...eh pagi ker lagi nie?hahahaha...rase macam dah nak tengahari jerk...hehehe...hari nie cuace sangat2 hokey...sejuk dan nyaman jer tau...aku plak baru jer lepas membedal bihun sup nie...makan tetap makan tau...walaupun still lagi diet...hehehehe...aku mintak bihunnyer pun tadi separuh jer....pastu sayur kasi lebih...camtuela selalu kalau aku nak makan....selalu memang mintak half2 jer...ok tak...??..mesti korang ingat aku dah kuruskan...??kikikiki..malu mak kejap macam nie...hehehehe...belum kurus lagi cume dah banyak kg jugak turun...berat terkini dah berape...??hehehehe..lagi2la mak malu nak bagitahu....hahahhahaa....
(zippp mulut tau)

eh..eh..cer tengok gambo yang aku tepek dekat atas tue...hehehhe..sengal jerkan letak gambo Aaron Aziz...heheheh....murke jap en hubby aku nie nanti dengan aku....muehmueh...sajer gatal letak gambo yang takde sangkut paut pun...sesuker jer....

banyak citer nak letak dekat sini...tapi tak terdan2 nak taip...busy memanjang jer aku nie...cuti sabtu dan ahad semalam nie pun takdan dan duduk rehat2 dekat rumah...asyik keluar jer.....selalu pagi sabtu mesti aku dah iron baju aku dan en hubby untuk 1 minggu..tapi sebab sabtu dan ahad asyik takde jer dekat rumah tue yang malam tadi berhempas pulas mengiron baju...

walaupun letih dan penat namun tetap jugak aku iron...ikutkan maleh jer..tapikan aku lagi tak koseeeee nak iron baju hari2....disebabkan kerajinan aku...konon2 en hubby nak tolong iron malam tadi...aku rase ikhlas ler kot die nak tolong tue...hehehe..tak baik tau sangke yang bukan2 dekat suami...hehehe...tapi aku tak kasi pun...sebab aku sangat2 suke iron baju...lagi2 baju suami..sebab aper...??sebab...nanti ade 1 perasaan yang mengalir dalam diri sipemakai(si suamila tue)biler pakai baju yang isterinyer iron tue...lagi2 dengan keihlasan seorang isteri tue untuk menyiapakan segale kerperluan suaminyer tue...penat..??taklah...aku sukeeee jer...ingat masak jer ker nak air tangan isteri...kehkehkeh...

dah...dah....nanti aku sambung balik citer yang lain....

motif letak gambo nie...??hehehe...sajer jer

2 ulasan:

Cik Awin said...[Reply To Comment]

eh, mana akak dpt pic 'xbf' saya ni??

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

cik awin : ele..ele...'xbf' yer...amboi2...mahu ko bergaduh dgn dyana halik nanti...kikikiki