BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Wednesday, February 6, 2013

@ THe CuRVe....LaYaN ABC & CeNDoL...

Salam....................


Setelah puas berjalan kat dalam the curve dan ikea,kaki pun jadi sangat2 sengal okey...memang banyak sangat aktiviti jalan...sebelum ke the curve dah jalan pusing2 erea jalan tar,sogo,pertama kompleks...nasib baik dekat jalan tar tak busy sangat dek orang...so jalan2 kaki pun rase best jer...

puas pusing dan jelajah kat the curve,kiteorng terus ke ikea pulak...ingat nak rase meatball yang orang dok kate sedap sangat tue...tapi masuk2 jer...alololo...orang is a banyak sangat hokey...tak lalu nak himpit2...penuh dek orang cine jer....pade pandangan mate aku...maklumlah kan nak raye diorang kejap lagi....tue yang banyak sangat kaum2 diaorang nie pegi shopping...so,maleh nak himpit2 terus kiteorang keluar....

ingat nak terus pegi tempat parking,tapi disebabkan kaki pun dah ala2 sengal vs lenguh sbenornyer tue yang rehat2 jap...aku okey jer...kureng sikit lenguh2...lagipun barang yang aku nak tue dah dapat kat the curve so takdela lenguh2...cer tak dapat,mahuuuu lenguhhh sampai esok pagi...hahaha..sian en hubby size kasut yang die nak tue dah banyak habis tue yang lenguh kot kaki die...selalu hokey jer...hehehehe.....sian die....

dalam jalan2 nak carik tempat minum tue,hubby aku terpandang 1 kedai nie...tapi aku luperla namer kedainyer....kedai die kat sebelah secret recepi...sajerla duduk2...sambil2 duduk2 tue terusla oder minum2...en hubby minum abc...aku pulak minum cendol....dalam gambo bukan main menarik lagi gambo cendolnyer....sekali dah sampai atas meja....hampeh jer rasenyer...tak rase macam minum air cendol pun....tapi hokeyla buat basah2 tekakkan...pasni kalau lalu2 situ lagi,takkan aku oder cendol lagi...baik aku oder abc...

abc die rasenyer....okey2la jugak....

tak sedap pun....tapi sebab haus kutelan jugakla...tapi tak habis pun.....

kueh die memang sangat2 sedap.....laaazaattttt!!!!!

okla...tue jer nak citer....bye......nak tido...zzzzzzzz




2 ulasan:

tentanghati said...[Reply To Comment]

salam perkenalan..comelnya blog =)
sedapla cendol tu..terliur pulak..heehe

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@tentanghati
Salam kenal2 jugak....hehehehe...tapi lagi sedap cendol pak akop dekat sek 16 tue....hehehehe