BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Saturday, February 2, 2013

MeNu BaRu @ KFC.....

Salam......


lamerrrr dah tak jejakkan kaki ke kfc....tak silap aku last bulan 11 hari tue...baru 2 bulan...bukan 2 tahun...kalau 2 tahun barulah boleh diketegorikan die sebagai lame....hehehehe

sejak bulan 1 nie...3 hari mesti aku kene hantar pegi kerje...selase,rabu dah jumaat...kebetulan jadual mengajar yang baru untuk en hubby dekat baitulehsan telah diawalkan...so kami pakat2 pegi sesamer...indah jer rase biler en hubby kiter hantar pergi kerje...kalau boleh hari2 pun takper...hikhikhik...ngader lebihkan aku...okleyla ngader2 pun...akukan isteri die...muehmueh

kalau uols nak tahu...kfc ade menu baru...tapi aku luper namer menu baru die...aku tahu pun sebab suami akula yang yer2 sangat nak makan dekat kfc...die cakap ade menu baru....okla aku layankan jer....kebetulan tekak aku maser tue macam dah kenyang jer....tapi sian pulak biler en hubby dah beriye2 mengajak....aku niekan...sejak akhir2 nie...memang malas jer nak makan dekat luar...aku lebih suker masak sendiri dan makan dekat rumah...menu simple2 pun takper janji sendiri masak bukan kedai...yerla waktu bekerje aku dah makan dekat luar....tak kesahla breakfest ke makan tengahari ke...semuenyer cop makanan kedai...busaannn tau....

kadang2 suami aku kesian tengok aku balik kerje terus tekocoh2 nak masak...lepas tue buat crepe durian....lepastu kemas2 dapur...kadang2 pukul 1 baru nak masuk tido...sebab kesian die seelalu jer ngajak aku makan dekat luar....tapii akula pulak yang selalu menolak...sebab ape aku selalu menolak....??sebab aku selalu ingat pesan mak aku....mak aku cakap sebuk macam mane pun isteri....masak untuk suami itu perlu....lagi panjang lebarler mak aku selalu pesan....hehehehe...baik mak...pesanan mak sentiase akan diingat.....

hehehe...sori yer...keluar tajuk....aku pun tak tahu name menu ape yang baru dekat kfc tue...tapi sedap jugaklah...die dibungkus dalam kertas...dalam tue ade cendawan dihiris kecik2 dan jagung sikit...agaknyer ayam grill kot...cer korang tengok nie yer....


ade campuran jagung dan cendawan dalam ayam nie...tapi aku luperla name menu
baru nie...huh...dasar banyak makan belacan
aku pnyer snak plate jer...tapiiii aku makan seketul jer...lebihnyer semue
en hubby ngap....huhuhu

1 ulasan:

Nurul Aini said...[Reply To Comment]

Sedap ke..hehe..tak cuba lagi..memang ada niat nak cuba..tapi entahlah bila.tak ada masa.hehe.