BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Wednesday, February 13, 2013

NoVeL aSaM PeDaS uNTuK DiA.....

Salam...............


jalan cerite yg simple dan menarik.....
 Sinopsis asam pedas untuk dia...............

Aku Ainin Sofiya.....hanya seorang pembantu rumah separuh masa, tugasku bukan setakat mengemas rumah,malah urusan dapur pun diserahkan kepadaku...Buat pertama kalinya,asam pedasku mendapat pujian.Dalam diam,aku diintai oleh salah sorang anak majikanku,Ahmad Ziyad.Rupa-rupanyanya,asam pedasku menjadi kegemarannya. Namun tidak kusangka, dia ingin melamarku,Hanya kerana ingin menbantuku dari segi kewangan. Aku bukan mata duitan...!!! aku hanya bekerja dirumahnya dengan hasil usahaku sendiri.

setelah berfikir panjang, aku menerima lamarannya,tetapi dia meletakkan syarat. Perkahwinan ini harus dirahsiakan daripada pengetahuan keluarga dan teman wanitanya.Aku juga tidak dibenarkan hamil.Malah,aku tidak dimaafkan jika perkara itu berlaku.Sampai bila aku harus berlakon dan menyorok statusku?? Jiwaku terseksa menjadi isteri rahsianya walaupun halal disisi agama.Ziyad seolah-olah tidak memahami perasaanku. Hidupku terseksa denga permainannya sehingga takdir menentukan aku hamil anaknya!

copy paste dari alaf 21.....tq......

0 ulasan: