BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Tuesday, February 26, 2013

MoNsTeR BuRGeR @ Sg BeSaR

Salam................


Sejak tv3 buat segmen pasal burger,tibe2 nafsu makan aku terhadap burger jadi lintang pukang...huihuihui...ikutkan aku tak berape minat sangat nak makan burger2 nie...so..so..jerler...bagi aku baik makan nasi jer n kenyang sampai ke malam....hehehehe...dasar kuat makankan...yang ko hengat nasik jerla memanjangkan.....hehehee..tapi jap lagi kiter nak start diet dah...diet yg selalu sangat hangat2 tahek ayam...ngeeeee

uols pernah try makan monster burger tak?rugi woo kalau belum rase...bagi aku sedap sangat2 monster burger nie berbanding burger bakar...paling best sebab rotinyer al-teramatlah lembutnyer....tue baru roti jer...belum lagi ko rase part daging die....daging die memang tebal...pastu terase kelazatan dagingnyer time ko gigit dan ko masuk kedalam mulut....kalau ko kuat makan bolehler uols makan sorang2....tapi hari tue aku share dengan suami aku....besar sangat...tak macam burger yang harge RM2 tue...kire 2 kali gande size die....

ok..pade sesape kengkawan bolehler try monster burger nie dekat sg besar....kedai die depan makcik2 yang jual kueh petang2 tue...kire berdepan dengan pejabat peladang....so...aper lagi pegiler cepat2 serang stall burger brother yg jual dekat situ yer.....hehehehehe...

dengan sosnyer yg meleleh2 tue...uishh...memang tak tontu arahler....

2 ulasan:

Zaidalifah Hussin said...[Reply To Comment]

SALAM JEMPUT SERTAI SEGMEN JJCM BONDE N SHARE CERITA SAMBIL TAMBAH FOLLOWER DI :-

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/02/bloglist-jjcm-2013-by.html#links

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

tq atas jemputan...nanti kiter dtg saner....tq Zaidalifa..