BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Thursday, May 9, 2013

HiDaNGaN MeNu VeRSi PRU13...bhahahaha

Salam....................


Dah habis pun PRU13...tapiii masih belum habis lagi ketidakpuasan hati ramai orang...huish...on jer fb,balik2 citer pasal ketidakpuasan hati....huish..meluat....!!! banyak orang pandai tapi kurang pandai dalam berbudi bahasa...cakap main lepas jer,langsung tak menjage hati dan perasaan orang lain yang nanti dok jenguk2 fb kengkawan lain...menyampah....!!!ngeeeee....lebih2 kang nanti aku unfriend jer...padan muke...!!!

Disebabkan keadaan time yang begitu padat dek penangan PRU13,jadi menu masak memasak pun jadi tak tentu hala...bukan kite orang pegi kempen pun,cume banyak nengok2 gelagat orang jer...macam takde faedah jerkan...
sebab PRU13 jugakla,kadang2 jer aku masak,kadang2 makan dekat luar,kadang2 duk menumpang makan kat rumah mak,kadang2 ade orang bagi makanan,kadang2 tue...tak makan pun...hehehehe...ish..takdela sampai tak makan...sian laki eden kalau sampai die tak makan..kuwus pulak nanti die...huahuahua

Biler time sempat aku masak,aku masak jerla simple2,janji en hubby selera dan makan pun sampai 2-3 kali tambah...maklumlah air tangan isteri yang masak mesti sedap jika nakdibandingkan dengan masak dekat kedai...betul tak...???

ade tumis kangkung,ikan kering,tempe,
telur dadar dan ikan talapia

ikan pari masak kencur
udang goreng bawang,tumis bendi campur telur n tahu,
serunding ikan kembung
cekodok pisang
sayur bayam masak lemak,udang goreng,sambal belacan,
ikan dan ayam goreng...
nasi goreng udang pru13...bhahaha
bilis goreng berapi....
udang+sotong goreng cili berbawang,sayur kobis +suun,
ayam goreng...
mesti uolls nak cakap...kenape selalu menu yang aku masak mesti ade udang...??sebab....hubby kiter suker udang...kalau ade udang tue menu diela...kalau ade selain udang tue maknenyer,menu tue aku punyerla...huihuihui...

1 ulasan:

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...[Reply To Comment]

fuuuh, ikan talapia dan bilis goreng berapi, memang berapi je tengok, power power