BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Saturday, September 7, 2013

KeNa TuKaR LaGu BaCKgRoUnD BLoG NaMPaKNyeR.....


Salam..............


Laaame lagi kot nak update story pasal hari raye....uwaaaa....mood asyik ke laut jer...asal ntah aku pun tak tahu...hari nie aku demam...tapi still body aku nie kuat...takde istilah nak baring2 macam selalu2 orang demam tue...Alhamdulillah Allah bagi sihat walaupun badan aku dedor2 jer waktu nie....tq Allah..

ok...sape yang bukak blog aku mesti taukan,blog aku ade lagu raye...disebabkan raye dah habis semalam,so lagu dekat blog kenela tukarkan....kot tak ditukar mahu orang cakap aku buang tebiatkan...kikiki...tapi tuelakan...aku bukak jugak fullmusik.com...lagu die memangla bnyak...tapi macam ade masalah sikitla...bile aku klik jer dekat lagu yang aku suke tu,mesti die tak keluar2...nape yer...ke aku yang tak berape nak pandai....????haishhh...payahhh betul...


4 ulasan:

Cik Mun said...[Reply To Comment]

tukar jangan xtukar :)

iRul said...[Reply To Comment]

terkejut tetiba ada lagu.. elok kalau takde lagu. Nanti kat opis takde la bos pandang..

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Cik Mun
hehehehe...lagu anuar zain jerla yang nal dilayan jer pun....kikikiki

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@iRul
hehehehe...speaker jangan kuat2 kang boss dengo pulakkan......