BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Tuesday, February 21, 2012

8 HaRi Ku TinGGaLKaN KaU ''NASI"...................


Hai...Hai......



air mate mengalir laju membasahi pipi ku ini...hanyer air mate peneman dikale ini...jiwe ku tersentuh dan pilu....oh sungguh luluh hati ini biler mengenangkanmu....kehkehkeh....lawok2...nie bukan entry sedih2 atau nangis2 yer...nie entry pasal aku dah berjaye tinggalkan kau nasi sekejap buat mase ini....yahhoooo....

selamat tinggalku ucapkan........

bukan aku taknak makan nasi tau...aku suker sangat2 dekat nasi...dulu kalau makan nasi selalu bertambah...lagi2la kalau menu tue memang betul2 buat aku berselere makin2 tak berhengat2la aku makan....uwaaaaaa.....tue hari tue yer...sekarang biler aku dah over berat barulah sebuk bagai nak turunkan kg yer....uuuwaaaaa....ko nak salahkan saper....??takkan ko nak salahkan nasik kot....!!..sian ko nasik bukan niat aku nak ngate2 ko..tapi tuela kadang2 ko buat aku tak henggat...uuwaaaaa....

tapi takper...now aku dah 8 hari tak jamah nasi....mudah2an berjayerla misi aku nanti....uitt..tak sabo pulak aku rasenyer....hihihi....dalam aku pantang2 makan nie pun senaman pun aku kene buat jugak...kalau tak eksesaiz nanti badan aku lembik pulak...maklumah badan dah biase comel gebu...so biler nak turun kg tue kenela eksesaiz sikit...ops..!!..bukan hanyer untuk diet nie jer baru ko nak eksesaiz bagai..tak diet pun ko kene jugak eksesaiz tau....hehehehe..walaupun aku tak sentuh nasik tapi aku topap bende lain...macam2lah aku topap...aku minum susu...banyakkan makan sayur2 hijau dan jugak buah2an...heheheh...hebat tak...hebat tak...insyaAllah semoga aku berjaye...doakan aku yer......

2 ulasan:

Miszz Nesya said...[Reply To Comment]

wahhh...akak dah 8ari, org baru nak start ari ni..chaiyookkk kak..

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

hehehehe....mudah2an kiter samer2 berjaye nenny...kikikiki