BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Sunday, October 21, 2012

LaMaNyA TaK BeRuPDaTe....

Salam.................


aaaaaceemmm....aaaaceemmm...banyak betul habuk dekat sini....asyik nak bersin jer...fuhhh....kene gigih dengan sungguh2 nak hilangkan habuk dekat sini,kalau lambat sangat kang nanti dah takde plak orang mau nak datang jenguk sini...hehehehehe....fiyuuuuuuu........

Maafla....lamer betul tak terupdate rupernyer aku punyer cerite nie....sedeh betul rasenyer bile lame sangattttt aku peram cerite...tak tahulah nape ntah sejak seminggu nie malas jer nak update....pastu tabiat baru pulak,tido mesti awal...pukul 10.30 jer mesti dan mule nak lelap...pastu pukul 5 pagi mesti dah terjage...okeylakan tido awal pastu bangun pun awal...tapi yang tak bestnyer....aku dah jarang berpesbuk dan berblogging....

ok..pasni mesti kene rajin hupdate cerite yang lepas...banyak wo nak cerite...lagi2 pasal my besday....hahahaha...dah 30 thn rupernyer....uwaaaa.....masukla aku ke zaman 3 series......uwaaaa....rase dah semakin tua jer....dan bile umur makin lame makin meningkat nie,rase tak sabo2 nak ade anak sendiri....yerla umur pun dah 30tahunkan....tengok kawan2 semue dah ade 2-3 orang...malu ker...??eh takla...saye percaye pada qada' dan qadar dari Allah...saya percaya Allah akan beri yang terbaik buat saye dan suami...cume masenyer jer belum tibe....oh meleret2 pulak...kang lebih2, aku pulak yang touching kang....hehehehe...

keyla...esok luse kang aku update cerite banyak2 dalam nie yer....bukan korang jer tertunggu2 entry baru.....aku pun samer tau...hahahahaha....(perasan macam ade org nak bace)

my nephew.....

2 ulasan:

Cik Amal said...[Reply To Comment]

xpe... kalau ada masa sikit even skejap sahaja pun boleh update entry... :)

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Cik Amal
hehehehe....mslhnyerrrr...xnyempat2 jer dik...sedeh tau camnie..lame sgtttt berhabuk blog akak nie...hehehehe