BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Tuesday, October 9, 2012

LoST 10 kg SuDaH..........SYuKuR

Salam...........


Alhamdulillah.....start diet balik awal bulan 9 hari tue...kali nie kene diet sungguh2...takmo angan2 tahik ayam macam hari tue...dan 2 minggu lepas aku try timbang...dan resultnyer...aku dah lost sebanyak 10kg...yahoooooooooo...bestnyerrr....syukur Alhamdulillah....excited sangat nak timbang...hehehehe...tu pun aku rase biler aku dapat pakai balik baju yang aku rase dulunyer semmmpittt...heheheh...best..best..

Kawan2 aku pun cakap aku dah nampak susut sikit...sikit macam maner tue,aku tak tahulakan...harap2 diaorang puji ikhlas ler...hehehehe...cume yg aku perasan mane baju aku yg dulu bahagian ketiaknyer agak2 tak selesa biler pakai,now...terase sangat2 longgarnyer...Alhamdulillah...tq Allah kerana telah permudahkan segalanyer....aminnn

Walaupun aku dah lost sebanyak 10kg namun aku belum lagi dapat berat badan yang ideal....status masih lagi...'OBERS' okey...!!! serammm jer dengokan...hukhukhuk...takperla...target nak dapat berat 55kg...yerla ikutkan ketinggian aku nie berat yang ideal jangan lebih 60kg....oh...aku mesti dapat target tue...!!!cayok..cayok..cayok..!!!

nanti kalau aku dah dapat berat yang sangat2 ideal kang aku informe rahsianyer macam mane yer...now...kene senyap2 dulu takmo kecoh2...hehehe....


3 ulasan:

~didiey~ said...[Reply To Comment]

tahniah!!!!!!!!!
teruskan berusaha ye :)

Mya said...[Reply To Comment]

tahniah! :D

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

didiey & Mya :- tq...hehehehe...hrp2 impian menjadi satu kenyataan...