BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Monday, October 1, 2012

MeNu MeNaRiK DeKaT HoTeL....

Salam.............


Hahahaha...entry yang agak laaameeeeeee sangat aku peram...siannn...bukan taknak publist citer nie,tapi asyik2 luper jer nak cabut memori card dekat hp....

Nie cerite bulan 7 tau....kire citer ala2 dah nak basi...tapi aku tak kire,aku tetap jugak nak publist...hehehe...
bulan 7 hari tue,aku kene gi kursus dekat hotel concorde KLIA Sepang...kawan2 aku kate kalau makan dekat hotel tue semue menunyer sangat2la nice....isi kursus belakang kire..yang penting makannyer tue yang penting...hahahahaha...

3 hari dekat situ,1 butir nasi pun aku tak jamah...menu makan aku semuenyer ala2 italian...hahahaa...disebabkan emosi aku yang sangat2 keterujaan aku siap snap gambo2 menu makanan yg aku ambik pastu aku send dekat hubby aku...hihihihihi..aku tahu hubby aku memang suker menu cam ala2 italian nie...takper yer abg..kang habis exam wife abg nie banjer abg makan dekat situ(lagipun dah janji sebab pointer exam en hubby utk sem lepas amat2la bagus)...

keterujaan sangat2...hahaha..
amacam....???
sushi yg menggamit hatiku...ammah..!!
mcm2 desert yg sgt2 mnrik....mmg best ler....

ok..tue jer aku nak citer....bye...

4 ulasan:

Leeza dayasari [santai leeza] said...[Reply To Comment]

waaaa.. mmg yummieee... lagi2 yg seafood tu....

Cik Awin said...[Reply To Comment]

wah, makan kat hotel gitu...awat lama sgt baru updated entry ni ?

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Leeza dayasari [santai leeza]
hahahaha...kite pun teruje gak mase nak makan...hahahaha..biaserla org kgkan...hahahhaa

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Cik Awin
kerajinan yg sgt2...hahahaha....sbb tue lameee baru nk update..hahahaha