BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Monday, October 8, 2012

MiNi BuRggER yg SiMPLe....

Salam.....


Pagi ahad semalam,aku buatkan menu breakfest en hubby mini burgger...ini selaras(I gune perkataan skema sikit)dengan kemahuan en hubby yang sungguh2 nak berdiet...tapi diet tak street sangatla...kuikukui...suker sangat tiru2 orang en hubby nie...orang diet die pun nak diet2 jugak...hehehehe...

Makenyer jenuhla sang isteri carik menu breakfest untuk sang suami...lagipun hubby dah pesan takmo breakfest yg heavy2 sangat...takut mengantuk dalam kelas nanti katenyer....huhuhu...sabtu aku dah buatkan omlet...so..memang takde ideala rase otak nie...malas punyer malas on pc pastu cari menu simple yang berasaskan roti...masuk sane masuk sini...sampai kene halauler ibaratnyer...hahaha..masuk tak beri salamkan...hahahaha...last2 tertarik dengan resepi dari Kak Ana Suzana....resepi camne nak buat mini burgger...maceh yer Kak Ana Suzana for the resepi yg sangat2 simple dan mambeles....

Jom tengok mini burger yang aku buat...hehehe...hubby cakap sedappp...hehehe...cume part daging jer yg garing sikit kate en hubby...tapi yg lain semue nice...

simple dan senang jer pun nak buat...hehehe