BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Wednesday, April 24, 2013

aLHaMDuLiLLaH......LoSt 7kg.....SyUKuR....

Salam..............


Alhamdulillah.....1 bulan lebih terus konsisten akhirnyer berjaye  lost sebanyak 7kg...Tq Allah....aku betul2 nak sihat....ramai jugak kawan2 aku yang perasan dengan perubahan my body...

first.....muke kite dah nampak kecik...dah kurang tembam...alolo...rindula kite dengan muke yg super duper tembam tue yer....
Second...kain dah longgar sangat2...dan baju pun nampak besar....seterusnyer...perut dah kurang sikit kembungnyer macam orang mengandung...tapi kalau betul2 mengandung sangat2la Alhamdulillah....lagi...baju     tahun 2010 kite dah boleh sarung semula....walaupun baru 7 kg,tapi perubahannye pade my body memang terase...

Syukur Alhamdulillah....tq Allah...dah semakin hari semakin bersemangat untuk menurunkan lagi my kg...yerle...i kan dah over beratttt....kang dah banyak lost kite citer dari mule yer...wat mase nie kite tak sedia lagi...kite takut kang orang kate kite menunjuk2...macam budget kurus sangat jer...yerla orang niekan persepsinyer lenlain...tapikan sesape yg dah tak sabo2 nak tahu mcm maner aku boleh turun sebanyak 7 kg bolehler email kite yer...hehehehehe...

Dan satu lagi,...doakan yer kengkawan...semoga ape yg aku usehekan nie berjaya...aminnn....

gamba bulan 8 tahun 2012,sile tengok wajah kite yg tembam tuekan....
sebelah kite tue blogger kak ana suzana....

mmg tahun nie jarang bergambo...kebetulan mmg pic nie yg terletest skali..
u see...dah kurangkan tembamnyer....Alhamdulillah.....

4 ulasan:

Puan Awin said...[Reply To Comment]

tahniah kak...berjaya turunkan berat badan...saya ni hah...x de peluang nk diet dh ;)

ummi inas said...[Reply To Comment]

eee bestnya dpt trun smpai 7kg skali...nk jgk tau caranya tu..

Yati MMC said...[Reply To Comment]

Salam perkenalan..akak pun ada prob cmni lepas beranak pinak ni..cer citer apa rahsia bleh turun kn berat tu...nak tau gak..pls pls

Yati MMC said...[Reply To Comment]

Salam pkenalan..akak nk tau apa rahsianya..,pls pls