BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Saturday, April 13, 2013

GaMe PETANDA PiNg PoNg

Salam..........................


Ingat tak hari tue aku ade citer pasal game ping pong..saper tak bace citer tue bolehler klik sini jer......patut aku citer bulan lepas,tapi sebab aku malazzz nak update jadi makan mase lame baru nak cerite....

Alhamdulillah......ofc aku dapat no 3....ikutkan boleh jer dapat no 1,tapi sajer jer kiter kasi kuala selangor menang....hikhikhik....aku regu dengan cc aku....raseee macam poyo jer biler aku tukar care serve bole tue....tak pandang langsung orang dekat luar...raaaseee macam pemain antarebangse jer....mane taknyer siap  bunyi tapak kasut lagi...hikhikhik....takperla...gaye itu pentingkan...ngeeeeee

pose dulu deh.......
menyorok disebalik orang...i ken cumels so kene sorok2 badan sikit......
nengokler kiter begitu hebatken....hehehehe
gembire sebab first game kiteorng menang hebatttt
cayaalahhh......lagi 2 tahun kiter dapatkan no 1 pulak yer...

Finally......jumpe lagi dalam game PETANDA 2015........


2 ulasan:

cik azLyzah⊙.☉ said...[Reply To Comment]

Alolololo/...comei nye.suke main sorok2 ek :P

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@cik azLyzah⊙.☉
hahahaha..tak tersorok sebab besauu sangat....hahahahaha