BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Monday, April 1, 2013

ApRiL SuDaH DaTaNg..........


Salam..................





Hari nie dah 1 april.....sekejap jer dah nak masuk setengah tahunkan....cepat betul mase berlalu....pagi2 bangun dan siap2 terus pergi kerje...balik kerje sampai rumah dah petang...malam pulak,sambil tengok tv pastu mate pun mengantuk....dan terus tertido...begitulah setiap hari....syukur dan tq Allah atas segala kurniaan yang kau beri ini....

now,progrem diet aku dah nak masuk 1 bulan....6 hb april nie cukup 1 bulan aku berdiet...Alhamdulillah aku dah lost 4kg....kang cukup 6 hb aku timbang lagi yer....kuikuikui....kang dah lost banyak2 aku citer step by step dalam blog yer.....doakan aku sentiase sehat dan terus istiqamah dengan ape yang aku buat nie...selalu sangat tak jadi jer...mudah2an kali nie projek diet aku menjadi...doakan yer....


6 ulasan:

Kathy Rbain said...[Reply To Comment]

salam...jemput join segmen kathy http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/1st-segmen-selamat-hari-lahir-by-kathy.html

Umaira Umar said...[Reply To Comment]

mkn produk per leh cot turun

mama munif said...[Reply To Comment]

Assalamualaikum ct.salam perkenalan dari mama....baru je "tejumpa" blog ct yg kiutmiut ni....mama doakan moga semua yg ct usahakan dipermudahkn oleh Allah.aamiin3x...law sudi,BWlah plak ke blog mama.... :)

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@mama munif
waalaikumsalam mama....salam perkenalan jugak tau...hehehehe..terime kaseh yer kak sbb sudi dtg kat sini....

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Umaira Umar
jeng...jeng....kang kiter kasi tahu dalam next entry....hehehhe

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Kathy Rbain
ok tq kathy rbain..kang kiter joint...hehehe