BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Monday, January 7, 2013

aPe YaNg DiBeLi Tu...????

Salam.................


nie sambungan dari entry semalam...klik sini nak tahu cerite semalam......lepas habis bab makan-makan dan jalan2 makernyer,kami terus balik rumah kakak aku dan tido....tido dengan lena disamping suami terchinta...hehehehe...lepas solat subuh pun masih lagi sambung tido dan bangung balik bila jam dah menunjukkan pukul 9 pagi....aw..aw..aw...itu pun sebab kakak aku call...hikhikhik..biaserla buat macam rumah sendiri jer...kakak aku takde die balik kampung so memang takde saper dekat rumah....dah memang niat nak tido rumah akak aku,tu yang akak aku bagi kunci rumah....jadi aku pun buat macam rumah sendiri....ok..pastu siap2 nak balik sabak....

keluar rumah pukul 10 pagi dan terus cari kedai nak breakfest...errmm...pukul 10 pagi masih nak sebuk carik breakfest....en hubby terus ke sek 7..kat situkan bapak punyer banyak pilihan kedai makan...last2 en hubby tertarik dengan satu kedai nasi lemak...memang namernyer kedai nasi lemak aper ntah aku luper pulak....nasi die sedapla jugak...paling best ayam gorengnyer panas2 belaka...memang sedap...

lepas breakfest kiteorng terus ke setia city mall...alangkah bahagia biler masuk dalam dengan orang yang sangat2 lengang...rase macam mall nie aku punyer jer maser tue...hukhukhuk...dalam mall nie ade parkson...so kami masuk parkson...en hubby sebuk carik baju dan seluar baru..maklumlah nak bukak sekolahkan...ingat budak sekolah jer ker kene baju baru...guru-gurunyer pun nak gak baju baru...baru semangat nak mengajar ditahun baru...hehehehe...

sale pun giler2 jugaklah...
aku dapat kasut kerje n sandal lagi..tq en suami....
lain2 tue semua en suami yg punyer

itu jer nak citer....sajer jerla kasi banyak2 citer..kang korang kate blog aku sunyi sepi takde citer....hehehhee...hari nie aku cuti...cuti sakit...sakit perempuan...hukhukhuk

2 ulasan:

Cik Awin said...[Reply To Comment]

eh, bila g setia city mall kak? smlm sy pegi gak...cari barang kat daiso...

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Cik Awin
akak pegi cuti sekolah hari tue...cuti sekolah jerla ahkak nie bleh jalan2...sob..sob..sob..
akak masuk gak kat daiso tue...tp xtau nk beli aper...hikhikhik