BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Thursday, January 10, 2013

HaBiS SuDaH CeRiTa aDaM & HaWa....

Salam.................



tak suker...tak suker....uwaaaaaa.....habis jugak akhirnyer cerita adam dan hawa nie.....finally...cerite nie memang best sebab 100% ikut dalam novel...best sangat2....congrate buat Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa sebab uols betul2 berjaye pikat hati aku dan jugak en hubby untuk terus mengikuti cerite nie sampai ke akhirnyer....

walaupun aku tahu aaron aziz takkan bace blog aku nie,itu belakang kire....yang penting masej aku nak citer pasal nie tetap sampai...heheheheh..manerla tahu nanti kot2...si aaron aziz dan nadiya nisaa tue kodek2 pastu terjumpe pulak blog comel aku niekan...hehehehe..maser tue,siler email pade sayer yer wahai abg aaron...kahkahkahkah...muntohh..mahu kene pelangkung kang nie dengan en hubby...hehehehe..ampun yer...tapi i memang loike ler dengan aaron aziz nie.....

rase pasnie nak pegi cameron lagiler....boleh x en suami..??hehehehe

ok....semua gamba2 yang aku publist dalam nie,semua aku ambik dari fb adam&hawa....tq so much yer...hikhikhik...

kalau uols nak tahu....sejak mulernyer cerite adam dan hawa nie,lagu dalam blog aku pun bertukar...aper tajuk lagu tue aku pun dah luper....tapi memang lagu2 tema dalam cerite adam dan hawa ler...pastu biler final episod pulak, mase part azie dan johan kawen tue,aku ade dengo lagu syiok...aku rase macam lagu afgan...tapi suami aku kate bukan...die cakap lagu shahir...hish...so aku tak puas hati...jadik aku taip kat fb mintak bantuan dari kengkawan fb saper yang nyanyi lagu tue....hehehehe..akhirnyer...betul sangkaanku...afgan-bukan cinta biasa....tq fahmi from kuala langat(kawan ngumpat2 mase satu ofc dekat kuala langat dulu)

so..biler habis jer cerite adam dan hawa,aku cepat2 bukak blog dan terus cari lagu afgan enthen terus tukar lagu kat blog...kahkahkah...peel jer...aku memang selalu begitu...ingat dulu mase tengah hangat2nyer cerite nora elena,peel aku pun samer jugak macam tue...aku tetap carik lagu2  yang dimainkan dalam drama tue,pastu aku terus buat lagu tema dalam blog aku.....sampailah dah habis cerite tue baru aku tukar lagu lain pulak....hehehehehe...

ok..tak tahu nak cakap aper....cume lepas nie memang aku rindu giler2 la dengan cerite nie....lagi2 dengan watak si am tue...alololo..sangat2 sweet lor..tapi sweet lagi suami kite kot...hehehehe...tak boleh puji lebih2 orang lain kang ade orang merajuk...kahkahkahkah.....

paling menangkap kalbu mase episod 55...meleleh2 air mate aku...tangkap sedih sampai ke hati...lagi2 mase part si ain mintak maaf dengan am tuekan...seyes memang sedih...suami aku pun sedih jugak...tapi..lelakiken...maner de adengan leleh2 nie....aku jerk yang lebih2 sampai berhingus2 menangis...aper kes nie???....hehehehehe...

oklah...esok aku nak korojer...kang biler aku nak cite lagi pasal adam dan hawa nie...heheheheheh...lastly....i love u la cerite adam dan hawa nie...hahahahahaha...kalau ade cd kompem mesti aku akan beli....hehehehehe





3 ulasan:

ishy77 said...[Reply To Comment]

hah...akhirnya.... abis dah..
ni mesti die hard aron nih.
sy..bru start nk tgk dr 1st episod...
lag.. :p

zue_ra said...[Reply To Comment]

Comeynye muke aaron sblm pic tido pegang gmbr...I like...

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@zue_ra
comer samer macaM KITER KAK...HAHAHAHAHAH...pitammmmm