BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Sunday, January 20, 2013

SaNTaN & KeJu @ Sg BeSaR......

Salam.................


Kalau ke sg besar jangan lupe menjamu selera di Santan & Keju tau....tempatnyer dekat sg besar bersebelahan dengan bangunan tabung haji,jalan nak ke klinik huda, lepastu sebelum sampai situ mesti uols nampak Tnb,bank pertanian,farmasi,kedai jubin,stesyen minyak bhp,dekat2 dengan kedai jual makanan kucing,kambing dan jugak lembu....aper tak faham jugak...???banyak makan belacanla tue...kuikuikui...alaaa...sajer jer kasi pening...kan jambu pun cakap macam tueken....hikhikhik...

ok..ok...i seyes kali nie...kedai die tingkat 1 bersebelahan dengan kedai jual cat nippon tue...eh betul ker aku heja camtu?ah....lantakler...kalau uols nak ke klinik huda,korang mesti nampak punyer...kedai tue bukak start jam 12 tengahari sampaila pukul 11 malam....

aku palingggg suker makan mee kari die....perghhh....sedappp...paling best sebab ade chiken ball atas mee die...selain mee kari,aku suker jugak makan laksa...laksa die pun rase macam syorgaaa gak...selain laksa,nasi sizzling die pun best...tapi aku raase memang semuernyerla best2 belake...hehehehe...

air die memang sangat2 menarik...seyes memang seeedapppp

nasi goreng kampung.....en hubby cakap sedaappp...

laksa die memang best sebab ade chiken ball...hehehehe...tue pun sebab daku
yg mintak....hehehehe...

finally....tak rugila makan dekat situ....tq en hubby sebab bawak miniknyer nie jenjalan dan makan2....pasni...tak jenjalan dah sebab en hubby sudah mule busy dengan classnyer setiap hujung minggu...huwaaaaaa....mood nak nak nanges sebab kawan gado takdeeee.....sob..sob..sob

4 ulasan:

lyly yana said...[Reply To Comment]

air kopi kt situ best ahh..

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@lyly yana
best eik air kopi die?ok pasni kene try iair kopi plak...hehehe

lyly yana said...[Reply To Comment]

aah.. selalu p situ order kopi panas. heehe mcm org tua lak. tp kopi die best, kaw, melekat. pasni akak try la order macaroni yg dlm mangkuk tu.. leh pilih nk udang ayam or daging. dap dapp

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@lyly yana
tuela kawan2 akak kate sedappp...takper2...pasni nak rase ayaq kopi n makaroni....hehehe