BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Tuesday, January 22, 2013

CaFe SaNTaN DaN KeJu LaGi....

Salam...........


nie pulak aku tunjukkan menu yang lain yang ade dekat cafe santan dan keju yer...klik sini nak tengok menu yang  aku pernah aku makan dekat situ....

kali nie try oder lain pulak....meh tengok sini....ops...!!! jangan meleleh air liur yer....hehehehe

chiken chop yang simple tapi sedaappp....
nasi sizzling pedas with chiken ball...

hari tuekan aku ade cakap  yang mee kari die sedapp...meh tengok...

terover terang plak snap gambo mee karinyer nie...huhuhhuu...
tapi seyes memang sedappppp

air tetap macam biaserler uols....air limau extra masam....hahahahaha...ok...kepade tuan punyer kedai...siler kasi special price dekat aku yerk...kan aku dah war-warkan kedai kamu so 1 minggu percume yer.....hehehehehe....aaaaajjaaabbbbb


2 ulasan:

ishy77 said...[Reply To Comment]

satu minggu sekali mintak free...aiyarkkk
*wakil tuan kedai..hahah

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@ishy77
hehehehe.....meh ler dtg sini joint same2 kiter mencekik....hihihih