BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Sunday, September 2, 2012

KeK 'WaRNa WaRNi DiHaTi' MaLaM NiE....

Salam Lebaran.............


kek 'warna warni dihati' yg sudah siap.....
per lagi..jom bedal..!!


Kerajinan membuat kek biler aku tengok saki baki marjerin mase buat biskut hari tue masih ade lagi....berbekalkan semangat kerajinan yang tinggi make terciptalah kek yg aku beri name 'kek warni warni dihati'....hahahahaha...kek tue aku kasi kaler pepel,merah dan warne asal adunan kek tue...so biler digabungkan cukup mantap warnenyer....heheheheh

Rasenyer pun sedang2 elok jer...tak manis sangat...rase lemak2 gitu...errmmm...sedaaappp...cume tadi atasnyer tergelap sikit...sikit jerla pun...walaupun tegelap sikit namun tetap tak mencacatkan die punyer rase kek tue...nice sangat2...hahaha...esok aku bawak ofc yer...siap2 dah aku potong masuk dalam tuppaware...hikhikhik...

ok...bye...selamat hari raya....tengok muke en hubby mcm bengang jer sebab Liverpool tak dapat score lagi sampaila nie...kahkahkah...Arsenal...Arsenal...Arsenal the viva......kahkahkah

2 ulasan:

Cik Awin said...[Reply To Comment]

nampak sedap...treingin nk dtg beraya umah akak...tp x de ms :(

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Cik Awin
meh ler dtg sini....meh ler...