BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Monday, September 17, 2012

WeDDinG My CoUSiN @ PaRiT BaRu....

Salam.........


2-3 hari tak berupdate rupernyer dekat sini...fuh..fuh..rase macam belum berhabuk lagi aNDaI iTu TaKDiRnYa nie....hehehehe...nampaknyer syawal pun dah sampai penghujungnyer....panjang umur sihat tubuh badan jumpe lagi kiter dibulan syawal tahun depan...mudah2an...aminnn....

selamat pengantin baru yer.......

Cerite nie dah lame aku peram...peram jerla..taapi takderla sempat sampai nak jadi pekasam pun....hihihi...kalau sempat sampai jadi pekasam mahu bukak kedai nampaknyer aku nanti...hehehehe...cerite nie patut aku dah publist awal2 lagi...tapi maklumlah tuan punyer blog nie agak2 lembap sikit, tue yang asyik terperap jer...sian...lame dah nunggu nak dipublistkan....

1 minggu raye  hari tue,cousin sebelah en hubby naik pelamin....cousin hubby aku nie memang rapat giler dengan en hubby(rumah pun sebelah menyebelah)...diaorang nie sebaye...dengan hubby jer yg sebaye...aku tak yer...aku msih muda remaja lagi tau..baru nak akil baligh nie...hehehehehe...majlis sebelah perempuan dah lame dah berlangsung...bulan 5 hari tue...dengo2 kate si isteri dah pregnant...Alhamdulillah...dah rezki diaorang....sob..sob..hibe hati nie biler tahu orang lain dah pun pregnant...sob..sob...amboi mulerla ko nak touching yer...!!!

jom tengok gambo jerla...nak citer lebih2 macam tak berape nak ade idea...hehehe...biaserla banyak sangat makan belacan tue yang lembap sangat nak buat ayat...kuikukui....

edisi berkat.....
semangat bergotong royong....
elok2 bro basuh pinggan....hehehe
wah..!! santai yer pakcik2 nie semua....mybe kerje dah siapla tue...
buat tue yer...??jeng..keng...hehehe
siler jemput makan yer pakcik2 semua.....
barisan cendol yg terbaik......
alolo....nak rewang jugak yer aqil...??
si niswah...bukan main teleng kepale yer nis....
rehat jap penat...hehehe
berbaju merah adelah en suami terchenta...
nak kemane tue...??ngelat yer.....
pengantin dah datang.....
disambut dgn mercun..pom...pom..pom...
jalan penuh lemah gemalai nampaknyer si pengantin.....

oklah..banyak giler daku upload gambo...best tak..?aku memang suke tepek gambo banyak2...salah satu orang nak bace citer dalam blog aku nie sebab, gambonyer baaanyaakk sgt....hehehehe...oklah...byee.....nak tepek lagi gambo last....byeee.....

amboiii.....hehehe



4 ulasan:

Mohd Lokman Bin Ramli said...[Reply To Comment]

Datang ke sini dengan senyuman.. ^_^.
salam perkenalan.

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Mohd Lokman Bin Ramli
tq tau sbb sudi singgah sini....salam kenal2...

Ain Dzaya said...[Reply To Comment]

amboi kemain merahnya majlis kawin adat kampong ^^


Ain Dzaya Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh 2012. sila turun padang beramai ramai!

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

Ain Dyana : mmg meriah sgt2 dik..lg2 ade bunyi kompang..hehehe...