BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Terima KaSiH PaDa YaNg SuDi SinGGaH DeKaT SiNi...SiLa TinGGaLkaN JeJaK aGaR DaPaT KiTeR Ke SaNe NaNtI..SaYanG KoRanG SanGaT2...

salji

Pages

JoM FolloWer DeKaT SiNi....

klik


Thursday, September 13, 2012

aDaM & HaWa BuaT aKu SeMaKiN ReSaH.........!!

Salam Lebaran..........


Baru lepas tengok episod 11 cerite adam dan hawa....saper nak tengok boleh ler ke sini Tuan Punyer Blog....
sangat2 sedih biler tengok ain tue...sian Ain Hawani kene perangkap...tapi takper..Adam Mukriz memang suke pun dapat kawen dengan Ain...hehehehe....

Memang best sangat2 cerite nie...cerite nie jugak membuat hati aku sentiase berdebar2 jer nak tunggu next episod...caner...??boleh pulak aku camtu yer...nak buat macam mane...dah peminat tegar Aaron Aziz....hehehe...jangan marah yer en suami...saye suker2 jer...bukan suker betul2 pun...kamu tetap dihati saye selamenyer...hahahaha....dan disebabkan cerite nie jugak...en hubby pun samer2 follow...tak sangke tau...diam2 rupenyer die pun samer syok tengok cite tue....ke die risau kot2 wifenyer nie asyik tengok Aaron Aziz...hihihi...

Esok tak sabo2 nak tengok episod 12...maklumlah takde tv canggihkan...so mengharap dari kawan2 yg upload jer ler...walaupun rumah kiter ade chanel mustika,tapi disebabkan takde tv ala leper cam lempeng tue,jadi takdapatlah ko nak tengok chanel 134 yer...!!! jahat betul astrokan...!memang jahatlah...!!! cer buat penambahan bayaran jer...saper nak tengok cerite nie kene bayar lebih...I sanggup tau nak bayar...!! sob..sob..sob....sedih jap aku....

Mudah2an esok aku akan dapat lagi tengok cerite nie....tq sangat2 pade Tuan Punyer Blog yg sudi share same2 dengan kami2 yang takde tv canggih manggih tue...huhuhuhu

2 ulasan:

Sue PeLik said...[Reply To Comment]

bestnyaaa dapat tgokkk kita tak dapat tgokk pun huhuhu

"CT CoMeL" said...[Reply To Comment]

@Sue PeLik
hehehehe...akak dpt tgk pun sbb ade insan yg baik hati tolong upload dlm blog die....hehehehe